Rey Larsen podcast 

Dette er ein Podcast, foruten sjølv å bli intervjua, der eg her stiller meg også på den andre siden av mikrofonen, og gjer intervjuer og reportasjer fra musikk artister eg ønskjer skal få ein større oppmerksomhet. Eg ønskjer og å rette oppmerksomheten på dei temaer som utfordrer oss som enkelt individer, men også som ein del av det fellesskap som totalt sett er med å forme vår tilstedeværelse her og nå. 

Radiointervju av Rey Larsen 20 august 2020. Intervjuet som ledes av Tor Andersen tar oss med til min tidlige start på 80 tallet og fram til nyere prosjekter. Songer som er med er; Your Love - Marching Feet - Den Tause Ridder - Got To Get Better - Shaman - Always In My Head - Mens Du Speila Deg i Meg - Sending Peace and Blessings....

Etter et intervju i flytårnet på Fornebu, nærmere bestemt Ordentlig Radio av og med Tor Andersen, spurde Tor om eg kunne tenke meg å sjølv gjøre intervjuer og reportasjer av andre artister. Dette hørtes veldig spennende ut, med tanke på at då kunne eg også få stille dei spørsmål som av egen opplevelse ofte utfordret det å gå...

Harald Wilhelm Foss er det me ofte definerer som ein god "gammel ringrev" i Norsk rock- og folkemusikk historie. I dette intervjuet deles det av hans musikk og virke som startet tidlig på 60 tallet, med sterk inspirasjon fra blant andre det Britiske instrumental bandet Shadows. Folke-musikken skulle også komme til å ta Harald ut...

Hans Jørgen Gautefall er fra Bustrak vest i Drangedal Kommune. Han er nær nabo til meir kjente Knut Storbukås, alias «Sputnik». Hans Jørgen er det eg vil definere som ein sjelden stor musikk «elskar», med ein særdeles entusiasme og nesten religiøs hengivenhet til The Beatles og Bob Dylan. Han var som mange engasjert i danseband fra tidlig 80...