La den gode krafta få virke fritt

Heilhetsbehandling

Mitt dåps navn er Reidar Larsen, opprinnelig fra Bømlo. Eg har levd et svært innholdsrikt liv gjennom mine nå 59 år. I fra det å leve i nærkontakt med naturen ut fra ein liten Gard på Lykling, med alt det praktiske arbeid på godt og vondt det innbefatter, og i ein familie på 11 søsken pluss foreldre, har lærekurven vært bratt og utfordrende i sammenheng med å kunne leve ut min drøm. 

Musikken er nok den skapende krafta som har stått meg nærmest hjertet, og som eg til nå har delt 22 album og 22 singler/EP er av som soloartist (Rey Larsen). Dei utfordringer denne veien har gitt, har også ledet meg til å begynne med helbredelse av det som kom til å bli overbelastet og oversett gjennom dei utfordringer livets realiteter kom til å gi.

Derfra, ut fra bønnens kraft, blei eg i 1992 ledet til å begynne med først Soneterapi, for siden intuitivt begynne å trykke på triggerpunkter som revitaliseres. Tui na massasje og akupunktur tok eg videre i lære hos Ki-Chi Bømlo (Leif Jensrud). Eg var også svært aktiv i healingsirkler hos Lin Davis Martin (Deep Trance Channel fra Arizona), der eg fekk videreutvikla mine Healingkraft. Etter dette har eg blitt meir oppservang på min egenform og intuitive behandlingsform, som balansering av dei 7 chakraene i kroppen vår. Livets erfaringer leder stadig mot meir sjølvbevissthet og menneskeverd, der bevisste og sannferdige samtaler er blitt ein ufravikelig faktor for også mine refleksjoner om korleis me ivaretar oss sjølv og omgivelsene, med Mennesket i naturlig samspel med Moder Jord.

Timepris: 650,-

Kontakt: 92431432                      reylarsen@mac.com